Ventilatie: een noodzaak

De verplichting van overheidswege om ventilatie in kantoren en private gebouwen te installeren is terecht. Een goede ventilatie staat garant voor gezonde en zuurstofrijke lucht waarin u zich optimaal kan voelen. Meer info over ventileren.

Waarom een gele kanarie? De kanarievogel is onlosmakelijk verbonden met de mijnwerkers. Zij namen deze knalgele vogel ondergronds mee als ‘verklikker’ voor een zuurstofarme omgeving. Wanneer hij, letterlijk, van zijn stokje viel wisten de mijnwerkers dat het tijd was om zich uit te voeten te maken. De kanarie is daarom ook ons symbool.

Klare taal

Op het internet vindt u wel honderden complexe definities voor ventilatie, gestoffeerd met moeilijke grafieken, vaktermen, en onbegrijpelijke omschrijvingen. AirLife houdt van begrijpbare eenvoud. Onze technici onder- scheiden zich niet alleen door hun vakkennis en jarenlange ervaring, maar tegelijk door hun klare taal. Wat écht telt is het eindresultaat: uw gezonde leefomgeving. AirLife biedt u daarom een resultaatsverbindend garantie- certificaat van 10 jaar, mits jaarlijks onderhoud door onze dienst-na-verkoop. Is dit geen klare taal ?

Gratis berekening van de optimale ventilatie voor uw woning.

10 jaar garantie

De kwaliteit van een goede ventilatie door een evenwichtige balans tussen drie pijlers: het juiste ventilatietoestel, een vakkundige installatie en een professioneel jaarlijks onderhoud. Dit laatste wordt vaak onderschat! Ook hier maakt AirLife het verschil. Dankzij ons onderhoudscontract geniet u gedurende 10 jaar van een jaarlijkse controle van uw ventilatiesysteem op:

  • de vereiste debietwaarde
  • vervuiling van het toestel
  • vervanging van de filters
  • controle van alle instellingen

Het ondertekenen van het onderhoudscontract betekent eveneens dat uw wettelijke fabrieksgarantie (2 jaar) wordt verlengd tot 10 jaar.

Hebt u vragen?

Zit u nog met enkele prangende vragen? Wij hebben de meest gestelde vragen voor u hier op een rijtje gezet. Mochten er alsnog zaken onduidelijk zijn, dan mag u ons steeds bellen op het gratis nummer 0800/11 550 of kunt u uw vraag mailen via onze contactpagina.

» Veelgestelde vragen
» Contacteer ons

Airlife: uw installateur

Airlife biedt een dienstverlening van A tot Z : van advies tot installatie en jaarlijks onderhoud. Onze mensen hebben een expertiseniveau die een oplossing biedt van opmaak tot en met de afwerking.

Airlife werkt uitsluitend met uitvoerende ploegen in loonverband en dit over het ganse land. Airlife is een installatiebedrijf die steeds een oplossing op maat voorstelt. Dit wordt ondermeer gestaafd door onze onafhankelijkheid naar fabrikanten toe.
 

Bel nu (24/7) het gratis nummer 0800/11 550.

ECOnditioning

Het absolute paradepaardje van AirLife is het ECOnditioning-systeem. Dit milieuvriendelijke systeem zorgt niet alleen voor een perfecte ventilatie, bovendien geniet u van een gratis en gezonde airco dankzij de revolutionaire aard- warmtewisselaar.

» ECOnditioning