Vraag uw gratis audit

Vul dit formulier volledig en correct in en wij contacteren u voor een afspraak. Op een afgesproken datum komt een professioneel Airlife team bij u langs voor een vrijblijvende berekening van de optimale ventilatie voor uw woning.

Voornaam *
Achternaam *
Straat + nr. *
Postcode *
Gemeente *
Land *
Telefoon *
E-mail *
U bent
Woningtype
U hoorde over AirLife via
Extra informatie
Nieuwsbrief
Gratis berekening van de optimale ventilatie voor uw woning.

Wij helpen u bij uw keuze

Het valt niet mee om op basis van het gevarieerde aanbod aan ventilatiesystemen de juiste keuze te maken. Vanzelfsprekend is deze volledig afhankelijk van uw woning of werk- ruimte. Daarom bieden wij een gratis audit aan.

Met behulp van de recentste meetapparatuur bepalen onze medewerkers de hoeveelheid CO2, radon, relatieve luchtvochtigheid en aanwezig- heid van andere gassen, en verneemt in welke mate uw woning afwijkt van de verplichte E.P.B-normen.

Dankzij de AirLife "Airculator" krijgt u een nauw- gezette berekening van de optimale ventilatie voor uw woning.

Bel nu (24/7) het gratis nummer 0800/11 550.

Premies en subsidies

Kan u genieten van premies voor het ventileren van uw woning of kantoor? Wellicht wel. Deze premies verschillen echter van gewest tot gewest. Meer informatie over premies en fiscale voordelen vindt u hier terug.

10 jaar garantie

De kwaliteit van een goede ventilatie door een evenwichtige balans tussen drie pijlers: het juiste ventilatietoestel, een vakkundige installatie en een professioneel jaarlijks onderhoud.  Dit laatste wordt vaak onderschat! Ook hier maakt AirLife het verschil. Dankzij ons onderhoudscontract geniet u gedurende 10 jaar van een jaarlijkse controle van uw ventilatiesysteem. Het ondertekenen van het onderhoudscontract betekent eveneens dat uw wettelijke fabrieksgarantie (2 jaar) wordt verlengd tot 10 jaar.